South Yorkshire Fire and Rescue HQ Reception Alterations

Internal alterations to the South Yorkshire Fire and Rescue HQ reception.

Alterations were required to the reception area of this busy city centre fire station. The proposed alterations included a new office and reception counter. Fully glazed screens enclosed the new office and a lightweight canopy was suspended over the reception counter to provide down lighting to the counter and up lighting to the ceiling. LED lights were also provided along the front edge of the counter to light the underside of the counter top. The intention of the additional lighting was to brighten the reception area generally and provide accent lighting to the counter front.

www.syfire.gov.uk

Project in conjunction with Goldwing Developments Ltd

www.goldwingdevelopments.com